BUREAU TJIN is een nieuw architecten bureau uit Tilburg met ruim 30 jaar ervaring en expertise.

De drijvende kracht achter Bureau TJIN is Toon Tjin-A-Sie, Toon was in 1989 één van de oprichters van AS architecten. Met zijn innovatieve en tijdloze ontwerpen sleepte hij verschillende prijzen in de wacht. Vandaag de dag staat zijn nieuwe bureau vooral bekend om flexibiliteit, innovatie en transformatie.

Bureau TJIN is een allround architectenbureau met ruime ontwerpervaring in woningbouw, bedrijfshuisvesting en gebouwen voor onderwijs. Maar ook kleinere projecten zoals particuliere woningen en verbouwingen worden met overgave ontworpen en gerealiseerd.

Elk nieuw project, groot of klein, wordt met deskundigheid en enthousiasme aangepakt. Het uitgangspunt is altijd het vertalen van de klantwens naar een inspirerend ontwerp zonder daarbij functionaliteit en kostenbeheersing uit het oog te verliezen. Met ons grote inlevingsvermogen creëren wij samen met u een prettige omgeving naar wens want elk project is uniek en steeds weer een nieuwe uitdaging.

Dankzij onze flexibele schil van ervaren freelancers zijn wij in staat om compleet te ontzorgen. Van alle technische details tot de aanvraag van alle benodigde vergunningen, alle expertise is altijd binnen handbereik. Maak kennis met onze jarenlange ervaring en passie voor architectuur en ervaar wat BureauTJIN voor jou kan betekenen.


toon_tjin-a-sie