PARTICULIER

Heeft u nieuwbouw of verbouwingsplannen?
Als architect begeleiden wij u graag bij het waarmaken van uw ambities bij nieuwbouw– en verbouwplannen. Wij zijn een bureau dat staat voor een persoonlijke aanpak.
Persoonlijke aandacht en begeleiding zijn sleutelwoorden bij het proces dat wij met jou aangaan.

Iedere opdrachtgever en iedere locatie is uniek. Wij beginnen dan ook ieder project met een schone lei en stellen van meet af aan jouw wensen en de mogelijkheden van de plek centraal.

Op basis van  de wensen en binnen de randvoorwaarden van het bestemmingsplan werken wij samen met jou aan een huis op maat. Schetsen worden steeds overlegd en besproken, gedurende dit proces krijgt het uiteindelijke ontwerp steeds meer vorm. Wij werken hierbij al vroeg in het proces met 3D-presentaties voor een optimaal inlevingsvermogen.

Bouwen of verbouwen is een complex proces. Omdat wij begrijpen dat jij als particuliere opdrachtgever onbekend bent met het bouwproces, hebben wij een stappenplan opgesteld. In dit stappenplan wordt stapsgewijs het proces van idee naar ontwerp, bouwaanvraag en uitvoering doorlopen.

Bureau TJIN ontwerpt niet alleen uw ideale woning, we zorgen er ook voor dat dit binnen de planning en afgesproken bouwkosten gebeurt.

Neem gerust contact met ons op voor een kosteloos en vrijblijvend kennismakingsgesprek.